Deze website gebruikt cookies voor het goed functioneren van de website

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Gyraf® Flake

Gyraf® Flake is een hoofdkussen in een traditionele vorm. Het hoofdkussen bestaat uit vlokken van het Reactive Foam. Dit drukverlagende schuim wordt onder invloed van druk en temperatuur soepel en vormt zich naar het lichaam. Het hoofd wordt volledig ondersteund doordat het schuim de holtes zowel in de nek als in de schouders opvult. Zo kunnen de nekspieren en nekwervels ontspannen. Er is geen tegendruk op de gewrichten of de huid. Een ander voordeel van het Reactive Foam is de open celstructuur. Het hoofdkussen ventileert en is niet warm. De Gyraf® Flake biedt een uitstekende ondersteuning bij diverse nek- en schouderklachten. Goed kunnen ontspannen tijdens de nachtrust biedt energie voor de volgende dag.

Wanneer kiest u voor de Gyraf® Flake?
Onze ervaring leert dat dit hoofdkussen het meest geschikt is voor mensen die de hoogte van hun hoofdkussen zelf willen bepalen. Ook als u niet op een voorgevormd hoofdkussen kunt liggen maar wel een optimale ondersteuning nodig heeft, is dit een geschikt hoofdkussen voor u. De Gyraf® Flake bestaat uit een grote hoeveelheid vlokvulling. U kunt zelf desgewenst de vlokvulling verwijderen om het kussen lager te maken. De Gyraf® Flake is geschikt voor alle mogelijke slaaphoudingen, zowel voor de rug-, buik- als zijslaper. Vraag uw therapeut om advies indien u twijfelt of neem contact met ons op. Wij geven u graag persoonlijk advies. 

Hoe werkt de proef periode?

Om u te overtuigen van de hoogwaardige kwaliteit, de vermindering van de nekklachten door de optimale ondersteuning van uw nek en schouders en het slaapplezier van de Gyraf hoofdkussens, kunt u het hoofdkussen 21 dagen vrijblijvend proberen.

Wat moet u doen?

 

1. Bezoek onze website: www.gyraf.nl

2. Selecteer het door uw therapeut geadviseerde kussen

3. Kies de gewenste betaalmethode

4. Als u kiest voor factuur krijgt u een orderbevestiging met daarin de gegevens om het kussen te betalen

5. Wij sturen het hoofdkussen naar u toe

 

Indien het hoofdkussen u bevalt, hoeft u niets meer te doen dan te genieten. Heeft u vragen over het product neem dan contact met ons op. Wilt u het kussen niet behouden dan stuurt u het voor eigen rekening naar onderstaand adres retour.  Bewaar uw verzendbewijs. Binnen 10 werkdagen na ontvangst van het hoofdkussen, retourneren wij het aankoopbedrag op uw bankrekening.

Kenmerken

  • Afmetingen 50 x 70 x 20 ( maximaal ) cm
  • Zachtheid Comfort
  • Vulling Reactive Foam

Gyraf® Flake bestellen

Gyraf® Flake is een hoofdkussen in een traditionele vorm. Kiest u voor dit hoofdkussen dan wilt u zelf invloed hebben op de hoogte. Wilt u het kussen iets hoger hebben? Dan schudt u een bepaalde hoeveelheid vlokvulling op. U kunt het kussen verlagen door de vlokken uit het hoofdkussen te verwijderen. Op deze manier ondersteunt het hoofdkussen alle mogelijke slaaphoudingen.

€ 105,95