Deze website gebruikt cookies voor het goed functioneren van de website

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Geschikt voor u?

De Gyraf® hoofdkussens zijn voor iedereen geschikt. Een betere slaaphouding en een goede ondersteuning van het hoofd zorgen voor meer ontspanning van de spieren. Probeer het 21 dagen en u zult zien dat het kussen u een mogelijkheid biedt om uw klachten te verlichten of ervan af te komen.

 

Vrijblijvend een kussen proberen

Maak gebruik van onze unieke service en overtuig uzelf.


Vraag nu aan

Hoofdpijn

HoofdpijnHoofdpijn is de meest voorkomende gezondheidsklacht. Om de klacht te verhelpen is het van belang de oorzaak op te sporen. Dit is een moeilijk proces aangezien deze lang niet altijd duidelijk is.

Lees verder

Voorhoofdpijn

VoorhoofdpijnHoofdpijn aan het voorhoofd voelt aan als een strakke band die om het hoofd lijkt te zitten. Het is een hoofdpijn die door stress en spanning wordt veroorzaakt, de nekspieren en de spieren in het hoofd staan gedurende de dag onder constante spanning.

Lees verder

Achterhoofdpijn

AchterhoofdpijnAchterhoofdpijn ontstaat door te grote gevoeligheid van peesaanhechtingen aan nek en schedel. De nekspieren en bovenste rugspieren staan onder spanning. Dit voelt aan alsof er van achter op de nek geduwd wordt, vaak gepaard met pijnscheuten die naar het achterhoofd trekken.

Lees verder

Clusterhoofdpijn

ClusterhoofdpijnClusterhoofdpijn is een heftige bonzende, scherpe pijn rond de oogkas. Het is een hoofdpijn die meestal voorkomt in groepen, vandaar de naam cluster. Meestal komt deze hoofdpijn 's nachts opzetten. De meeste mensen klagen over één tot vier keer hoofdpijn per clusterserie.

Lees verder

Artritis

ArtritisArtritis is een ontsteking van de gewrichten die veroorzaakt kan worden door reumatische aandoeningen, verwondingen of bacteriële infecties. De verschijnselen van artritis zijn hevige pijn bij druk op en beweging van het aangedane gewricht, koorts en roodheid van de huid.

Lees verder

Duizeligheid

DuizeligheidDuizeligheid wordt beleefd als een gevoel van instabiliteit of lichthoofdigheid. Het komt relatief veel voor, iedereen wordt wel eens geconfronteerd met een periode van duizeligheid. Het wordt vaak verward met draaiduizeligheid, waarbij een gevoel van draaien of tollen wordt ervaren terwijl het lichaam die bewegingen feitelijk niet maakt.

Lees verder

Fibromyalgie

FibromyalgieFibromyalgie is een niet-gewrichtgebonden ziektebeeld. Kenmerkend zijn spierpijn en pijnlijke drukpunten verspreid over het lichaam. Na inactiviteit of door blootstelling aan kou wordt de spierpijn heviger.

Lees verder

Migraine

MigraineMigraine is een bonzende hoofdpijn, vaak aan één kant van het hoofd, die enkele uren tot meerdere dagen aan kan houden. Meestal is er een overgevoeligheid voor licht en geluid. Activiteit kan de pijn verergeren. Bij een migraineaanval biedt rust in een donkere omgeving verlichting.

Lees verder

Nekhernia

NekherniaBij een nekhernia puilt de tussenwervelschijf van de halswervelkolom uit. Tussen twee wervellichamen ligt telkens een tussenwervelschijf. Deze schijven verhogen de elasticiteit en de bewegingsmogelijkheden van de wervelkolom.

Lees verder

Oogmigraine

OogmigraineOogmigraine is een vrij onbekend fenomeen. Toch hebben veel mensen er last van. Het zorgt voor het tijdelijk verminderen van het gezichtsvermogen door zwarte vlekken, flikkeringen of dubbel zicht. Het kan gepaard gaan met hoofdpijn, maar dat hoeft niet.

Lees verder

Pijn tussen de schouderbladen

Pijn tussen de schouderbladenIn de meeste gevallen wordt pijn tussen de schouderbladen veroorzaakt door een stelselmatig verkeerde zit-, sta- en slaaphouding. Spierpijn die zich uit tussen de schouders ontstaat meestal door overbelasting van spieren.

Lees verder

Schouderpijn

SchouderpijnBij schouderpijn is de oorzaak soms lastig vast te stellen. Soms ontstaan de klachten door een val op de schouder. Vaak komen de klachten echter langzaam op, bijvoorbeeld als gevolg van een verkeerde houding waardoor spieroverbelasting ontstaat.

Lees verder

Draaihals

DraaihalsTorticollis of draaihals is een pijn die in nek wordt waargenomen en die zowel acuut of chronisch kan zijn. De nek kan niet vrij worden bewogen en heeft vaak een asymmetrische dwangstand. De oorzaak kan een blokkade in de wervelkolom zijn.

Lees verder

Stijve-nek

Stijve-nekEen stijve nek is één van de meest voorkomende klachten aan het bewegingsapparaat. Ongeveer twee op de drie mensen heeft hier weleens last van gehad. Hierbij is een spier in de hals stijf en pijnlijk. Dit kan ontstaan na op de tocht zitten of in een ongemakkelijke houding moeten zitten.

Lees verder

Vermoeidheid

VermoeidheidBij vermoeidheid bent u lichamelijk en/of geestelijk verminderd in staat is activiteiten te ondernemen. Vaak voelt u zich slaperig. Meestal is vermoeidheid een gevolg van een zware lichamelijke of geestelijke inspanning.

Lees verder

Zenuwpijn

ZenuwpijnZenuwpijn wordt veroorzaakt door een beschadigde of geïrriteerde zenuw. Voorbeelden van zenuwpijn zijn fantoompijn en aangezichtspijn. Zenuwpijn ontstaat door een lichamelijk letsel, bijvoorbeeld bij een ongeluk of een snee, door verdrukking van een zenuw of een ontsteking in de zenuw.

Lees verder