Deze website gebruikt cookies voor het goed functioneren van de website

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Bedcheck

Bent u er al van op de hoogte van onze extra service die wij aanbieden bij Gyraf ? Deze exclusieve en geheel vrijblijvende service wordt de bedcheck genoemd. Deze bedcheck is ervoor bedoeld dat uw huidige bedbodem door een expert wordt nagekeken op het ondersteunend vermogen. U verwacht het wellicht niet, maar om uitgerust wakker te worden is de goede staat van een bedbodem net zo belangrijk als de combinatie van een goed hoofdkussen met een comfortabel matras. Uw bedbodem biedt namelijk de verlenging van het slaapplezier en met zal met de juiste ondersteuning een optimaal slaapcomfort geven van het matras en het hoofdkussen. Wanneer u zich afvraagt of die basis nog goed genoeg is, kunt u een bedcheck bij ons aanvragen.

Ook als u niet weet welk matras er bij u past kunt u deze bedcheck aanvragen. Hierbij krijgt u persoonlijk advies van een van onze experts die bij u thuis langs komen.

 

Wanneer wij uw aanvraag ontvangen hebben, nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen met een van onze experts. Tijdens de bedcheck zal de expert de gehele bedbodem bekijken en een oordeel geven of het voldoet aan de functie die hij moet hebben. Net als een matras en hoofdkussen is de keuze van een bedbodem erg persoonlijk. U zult bij sommige klachten een ander comfort prefereren. Aan onze experts kunt alle vragen stellen. Zij zullen u een persoonlijk advies geven welke bodem het beste bij u past. Kortom, twijfelt u of uw bedbodem nog in de juiste staat is of wilt u gewoon zeker weten dat uw bedbodem goed past bij uw persoonlijke situatie? Vraag dan nu gelijk de bedcheck aan.

Kenmerken

  • Afmetingen Deze bedcheck wordt u aangeboden door uw fysiotherapeut
  • Zachtheid Wilt u nog meer weten of heeft u nog vragen?
  • Vulling Neem dan gerust contact met ons op.

Bedcheck bestellen

Bent u er al van op de hoogte van onze extra service die wij aanbieden bij Gyraf ? Deze exclusieve en geheel vrijblijvende service wordt de bedcheck genoemd.

€ 49,95
€ 0,00