Deze website gebruikt cookies voor het goed functioneren van de website

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Gyraf® High

Gyraf® High is een voorgevormd hoofdkussen met een hoge nekrol van 10 cm en één van 12 cm hoog. Het hoofdkussen bestaat volledig uit het Reactive Foam. Dit drukverlagende schuim wordt onder invloed van druk en temperatuur soepel en vormt zich naar het lichaam. Bij het hoofdkussen wordt het hoofd volledig ondersteund doordat het schuim de holtes zowel in de nek als in de schouders opvult. Zo kunnen de nekspieren en de nekwervels ontspannen. Er is geen tegendruk op de gewrichten of de huid. Een ander voordeel van het Reactive Foam is de open celstructuur. Het hoofdkussen ventileert en is niet warm. De Gyraf® High biedt een uitstekende ondersteuning bij diverse nek- en schouderklachten. Goed kunnen ontspannen tijdens de nachtrust biedt energie voor de volgende dag.

Wanneer kiest u voor de Gyraf® High?

Onze ervaring leert dat dit hoofdkussen het meest geschikt is voor mensen die breder geschouderd zijn. Ook mensen die vaker op de zij slapen prefereren dit hoofdkussen. Belangrijk is de ondergrond waar het hoofdkussen op komt te liggen. Bij een steviger matras adviseren wij de Gyraf® High. Uiteraard is dit hoofdkussen ook voor eenieder die graag wat hoger ligt. Vraag uw therapeut om advies indien u twijfelt of neem contact met ons op. Wij geven u graag persoonlijk advies.

Hoe werkt de proef periode?

Om u te overtuigen van de hoogwaardige kwaliteit, de vermindering van de nekklachten door de optimale ondersteuning van uw nek en schouders en het slaapplezier van de Gyraf hoofdkussens, kunt u het hoofdkussen 21 dagen vrijblijvend proberen.

Wat moet u doen?

 

1. Bezoek onze website: www.gyraf.nl

2. Selecteer het door uw therapeut geadviseerde kussen

3. Kies de gewenste betaalmethode

4. Als u kiest voor factuur krijgt u een orderbevestiging met daarin de gegevens om het kussen te betalen

5. Wij sturen het hoofdkussen naar u toe

 

Indien het hoofdkussen u bevalt, hoeft u niets meer te doen dan te genieten. Heeft u vragen over het product neem dan contact met ons op. Wilt u het kussen niet behouden dan stuurt u het voor eigen rekening naar onderstaand adres retour.  Bewaar uw verzendbewijs. Binnen 10 werkdagen na ontvangst van het hoofdkussen, retourneren wij het aankoopbedrag op uw bankrekening.

Kenmerken

  • Afmetingen 38 x 50 x 10/12 cm
  • Zachtheid Comfort
  • Vulling Reactive Foam

Gyraf® High bestellen

Gyraf® High is een voorgevormd hoofdkussen met een hoge nekrol. Kiest u voor dit hoofdkussen dan bent u breedgeschouderd of ligt u vaker op uw zij. Belangrijk is dat de nekholte bij gebruik volledig wordt opgevuld. Zo ontspannen uw nekspieren en komen de nekwervels in een natuurlijke lijn te liggen. Wanneer u op een stevig matras slaapt, adviseren wij u de Gyraf® High. Uiteraard is dit hoofdkussen ook geschikt voor eenieder die graag wat hoger ligt.

€ 105,95