Deze website gebruikt cookies voor het goed functioneren van de website

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Zenuwpijn

Zenuwpijn wordt veroorzaakt door een beschadigde of geïrriteerde zenuw. Voorbeelden van zenuwpijn zijn fantoompijn en aangezichtspijn. Zenuwpijn ontstaat door een lichamelijk letsel, bijvoorbeeld bij een ongeluk of een snee, door verdrukking van een zenuw of een ontsteking in de zenuw. Heftige pijnscheuten in het gebied dat bij de aangedane zenuw hoort, prikkelingen, brandend gevoel, steken en krampen zijn de klachten die horen bij zenuwpijn. Deze pijnen worden opgewekt door prikkels die normaliter niet pijnlijk zouden zijn, zoals praten en koude wind. 

Als een ontspanningsoefening of een massage niet meer helpt, is het raadzaam te kijken of u voldoende nachtrust krijgt. Een betere slaaphouding en een goede ondersteuning van het hoofd zorgen voor meer ontspanning van de spieren.

Gyraf® kan u hierbij helpen. De Gyraf hoofdkussens zijn vervaardigd van het hoogwaardige, Zwitserse Reactive Foam. Dit revolutionaire schuim is drukverlagend en zorgt voor optimale ondersteuning en positionering van uw nek, schouders en hoofd. De spieren worden ontlast en kunnen hierdoor meer ontspannen gedurende de nachtrust. Door de open celstructuur ventileert het schuim optimaal.

Laat u goed informeren welk Gyraf hoofdkussen bij u past: de Gyraf Low, de Gyraf High of de Gyraf Flake. Probeer het 21 dagen en u zult zien dat het kussen u de mogelijkheid biedt om uw pijn te verlichten of ervan af te komen. Met een goede nachtrust begint de dag zonder pijn.

.