Deze website gebruikt cookies voor het goed functioneren van de website

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Oogmigraine

Oogmigraine is een vrij onbekend fenomeen. Toch hebben veel mensen hier last van. Het wordt gekenmerkt door een tijdelijke vermindering van het gezichtsvermogen door zwarte vlekken, flikkeringen of dubbel zicht. Het kan gepaard gaan met hoofdpijn, maar dat hoeft niet. Ook andere lichamelijke klachten als vermoeidheid, een ziek gevoel, angst en paniek kunnen optreden. De storing van het gezichtsvermogen komt vaak voor aan één oog, maar kan ook aan beide ogen tegelijk optreden. Vaak begint een aanval met een blinde vlek of zwarte vlekken die zich in een paar minuten kunnen uitbreiden in het gezichtsveld, waardoor het zicht tijdelijk vermindert of helemaal verdwijnt. Als de aanval is gestopt blijft er vaker een hoofdpijn of een zwaar gevoel in het hoofd over. Lang op een beeldscherm kijken kan een van de oorzaken zijn, net als stress, voedingsmiddelen en een verandering van de hormoonspiegel.

Een betere slaaphouding en een goede ondersteuning van het hoofd zorgen voor meer ontspanning van de spieren.

Gyraf® kan u hierbij helpen. De Gyraf hoofdkussens zijn vervaardigd van het hoogwaardige, Zwitserse Reactive Foam. Dit revolutionaire schuim is drukverlagend en zorgt voor optimale ondersteuning en positionering van uw nek, schouders en hoofd. De spieren worden ontlast en kunnen hierdoor meer ontspannen gedurende de nachtrust. Door de open celstructuur ventileert het schuim optimaal.

Laat u goed informeren welk Gyraf hoofdkussen bij u past: de Gyraf Low, de Gyraf High of de Gyraf Flake. Probeer het 21 dagen en u zult zien dat het kussen u de mogelijkheid biedt om uw hoofdpijn te verlichten of ervan af te komen. Met een goede nachtrust begint u ontspannen aan de dag.