Deze website gebruikt cookies voor het goed functioneren van de website

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Nekhernia

Bij een nekhernia puilt de tussenwervelschijf van de halswervelkolom uit. Tussen twee wervellichamen ligt telkens een tussenwervelschijf. Deze schijven verhogen de elasticiteit en de bewegingsmogelijkheden van de wervelkolom. Een duidelijke nekherniasymptoom is uitstralende pijn naar één of beide armen. De oorzaak hiervan is dat deze uitstulping op een zenuw drukt. Andere klachten van een nekhernia zijn: hoofdpijn en pijn in de nek en schouders.

Een betere slaaphouding en een goede ondersteuning van het hoofd zorgen voor meer ontspanning van de spieren.

Gyraf® kan u hierbij helpen. De Gyraf hoofdkussens zijn vervaardigd van het hoogwaardige, Zwitserse Reactive Foam. Dit revolutionaire schuim is drukverlagend en zorgt voor optimale ondersteuning en positionering van uw nek, schouders en hoofd. De spieren worden ontlast en kunnen hierdoor meer ontspannen gedurende de nachtrust. Door de open celstructuur ventileert het schuim optimaal.

Laat u goed informeren welk Gyraf hoofdkussen bij u past: de Gyraf Low, de Gyraf High of de Gyraf Flake. Probeer het 21 dagen en u zult zien dat het kussen u bij de behandeling aan uw nekhernia kan ondersteunen. Met een goede nachtrust begint de dag zonder pijn.