Deze website gebruikt cookies voor het goed functioneren van de website

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Hier kunt u als therapeut inloggen voor uw bestel overzicht. 

 

 

Vrijblijvend een kussen proberen

Maak gebruik van onze unieke service en overtuig uzelf.


Vraag nu aan

Matrassen van Gyraf®

Maak gebruik van onze unieke service en overtuig uzelf.


Vraag nu aan

De bijzondere eigenschappen van een Gyraf® hoofdkussen.

Reactive foam
Reactive foam

De drukverlagende eigenschappen van het Reactive Foam zorgen ervoor dat de nekwervels gedurende de nacht in een natuurlijke houding worden gepositioneerd en optimaal ondersteund.

Ventilerend
Ventilerend

Het Reactive Foam heeft een open celstructuur en kan daardoor het vocht en de warmte beter transporteren. Broei en transpiratie worden geminimaliseerd.

Ergonomisch gevormd
Ergonomisch gevormd

De Gyraf® hoofdkussens hebben een ergonomische vorm en worden wereldwijd aanbevolen door therapeuten. Het hoofdkussen wordt veelvuldig ingezet bij nek- en schouderklachten.

Hygiëne
Hygiëne

De voorgevormde nekrolkussens kunnen in de wasmachine gewassen worden tot 40°C en zijn droogtrommel bestendig. Dit komt de hygiëne ten goede.

Kies een Gyraf® hoofdkussen die bij uw slaapstijl past.

Gyraf® Low

Gyraf® Low

Gyraf® Low is een voorgevormd hoofdkussen met een lage nekrol. Kiest u voor dit hoofdkussen dan heeft u een normale schouderbreedte of ligt u op uw rug of buik. Belangrijk is dat de nekholte bij gebruik volledig wordt opgevuld. Zo ontspannen uw nekspieren en komen de nekwervels in een natuurlijke lijn te liggen. Wanneer u een zacht matras of een waterbed heeft waar u verder in wegzakt, adviseren wij de Gyraf® Low. Uiteraard is dit hoofdkussen ook geschikt voor eenieder die graag wat lager ligt.

Bekijken
Gyraf® High

Gyraf® High

Gyraf® High is een voorgevormd hoofdkussen met een hoge nekrol. Kiest u voor dit hoofdkussen dan bent u breedgeschouderd of ligt u vaker op uw zij. Belangrijk is dat de nekholte bij gebruik volledig wordt opgevuld. Zo ontspannen uw nekspieren en komen de nekwervels in een natuurlijke lijn te liggen. Wanneer u op een stevig matras slaapt, adviseren wij u de Gyraf® High. Uiteraard is dit hoofdkussen ook geschikt voor eenieder die graag wat hoger ligt.

Bekijken
Gyraf® Flake

Gyraf® Flake

Gyraf® Flake is een hoofdkussen in een traditionele vorm. Kiest u voor dit hoofdkussen dan wilt u zelf invloed hebben op de hoogte. Wilt u het kussen iets hoger hebben? Dan schudt u een bepaalde hoeveelheid vlokvulling op. U kunt het kussen verlagen door de vlokken uit het hoofdkussen te verwijderen. Op deze manier ondersteunt het hoofdkussen alle mogelijke slaaphoudingen.

Bekijken

Hoe werkt de gratis proefperiode
van mijn Gyraf® hoofdkussen?

Meer informatie

Kijk voor een Gyraf® dealer bij u in de buurt

Gyraf®

Gyraf® is een onderdeel van Deron B.V.  Wij zijn een gerenommeerde partner in het oplossen van ligproblemen binnen de gezondheidszorg. Onze producten worden met veel succes ingezet bij mensen met nek- en schouderklachten.

Deron is sinds 1996 actief in de hulpmiddelensector op het gebied van hoogwaardige schuimsoortproducten zoals matrassen, zit- en hoofdkussens. Deron is marktleider in de zorgmarkt. De schuimen die door Deron gebruikt worden, zijn van de hoogst haalbare kwaliteit en al jaren succesvol in een breed perspectief. Daarnaast richt Deron zich op overige slaapoplossingen die speciaal ontwikkeld zijn voor decubituspreventie en ondersteuning bij pijntherapie. Deron heeft Gyraf® in 2015 op de markt gebracht.

Kwaliteit betekent voor ons de verwachtingen van de klant met onze producten, oplossingen, diensten en service, volledig en altijd te vervullen en liever nog te overtreffen. Wij voelen het als onze verplichting om onze dienstverlening zo ver mogelijk te optimaliseren en te blijven investeren in innovaties om zo onze kwaliteit te waarborgen. Met onze duidelijke en overzichtelijke bedrijfsstructuur kunnen wij heel flexibel op elke marktspecifieke veranderingen en wensen inspelen. Wij zijn ISO9001 en ISO13485 gecertificeerd en voldoen aan de richtlijn ISO26000.

Wij werken nauw samen met dealers binnen Nederland. Voor dealerinformatie verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Lees verder