Deze website gebruikt cookies voor het goed functioneren van de website

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Gyraf®

Gyraf® is een onderdeel van Deron B.V.  Wij zijn een gerenommeerde partner in het oplossen van ligproblemen binnen de gezondheidszorg. Onze producten worden met veel succes ingezet bij mensen met nek- en schouderklachten.

Deron is sinds 1996 actief in de hulpmiddelensector op het gebied van hoogwaardige schuimsoortproducten zoals matrassen, zit- en hoofdkussens. Deron is marktleider in de zorgmarkt. De schuimen die door Deron gebruikt worden, zijn van de hoogst haalbare kwaliteit en al jaren succesvol in een breed perspectief. Daarnaast richt Deron zich op overige slaapoplossingen die speciaal ontwikkeld zijn voor decubituspreventie en ondersteuning bij pijntherapie. Deron heeft Gyraf® in 2015 op de markt gebracht.

Kwaliteit betekent voor ons de verwachtingen van de klant met onze producten, oplossingen, diensten en service, volledig en altijd te vervullen en liever nog te overtreffen. Wij voelen het als onze verplichting om onze dienstverlening zo ver mogelijk te optimaliseren en te blijven investeren in innovaties om zo onze kwaliteit te waarborgen. Met onze duidelijke en overzichtelijke bedrijfsstructuur kunnen wij heel flexibel op elke marktspecifieke veranderingen en wensen inspelen. Wij zijn ISO9001 en ISO13485 gecertificeerd en voldoen aan de richtlijn ISO26000.

Wij werken nauw samen met dealers binnen Nederland. Voor dealerinformatie verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Vrijblijvend een kussen proberen

Maak gebruik van onze unieke service en overtuig uzelf.


Vraag nu aan