Deze website gebruikt cookies voor het goed functioneren van de website

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Hoofdpijn

Hoofdpijn is de meest voorkomende gezondheidsklacht. Om de klacht te verhelpen is het van belang de oorzaak op te sporen. Dit is een moeilijk proces aangezien deze lang niet altijd duidelijk is. Stress of spanningen spelen een grote rol. Andere oorzaken kunnen zijn: overbelasting van de ogen, oorinfecties, kiespijn, warmte of kou, honger of vochtgebrek en een overgevoeligheid voor voedingsstoffen. Ook een verkeerde houding, een stijve nek en slaaptekort zijn veel voorkomende oorzaken.

Als de nodige ontspanning, massage, een bad of frisse lucht niet meer helpt, is het raadzaam te kijken of u wel voldoende nachtrust krijgt. Een betere slaaphouding en een goede ondersteuning van het hoofd zorgen voor meer ontspanning van de spieren.

Gyraf® kan u hierbij helpen. De Gyraf hoofdkussens zijn vervaardigd van het hoogwaardige, Zwitserse Reactive Foam. Dit revolutionaire schuim is drukverlagend en zorgt voor optimale ondersteuning en positionering van uw nek, schouders en hoofd. De spieren worden ontlast en kunnen hierdoor meer ontspannen gedurende de nachtrust. Door de open celstructuur ventileert het schuim optimaal.  

Laat u goed informeren welk Gyraf hoofdkussen bij u past: de Gyraf Low, de Gyraf High of de Gyraf Flake. Probeer het 21 dagen en u zult zien dat het kussen u de mogelijkheid biedt om uw hoofdpijn te verlichten of ervan af te komen. Met een goede nachtrust begint de dag zonder hoofdpijn.