Deze website gebruikt cookies voor het goed functioneren van de website

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Artritis

Artritis is een ontsteking van de gewrichten die veroorzaakt kan worden door reumatische aandoeningen, verwondingen of bacteriële infecties. De verschijnselen van artritis zijn hevige pijn bij druk op en beweging van het aangedane gewricht, koorts en roodheid van de huid. Bacteriën en virussen kunnen de oorzaak van artritis zijn. In een korte tijd gaat een gewricht ontsteken en dit veroorzaakt een waterige of etterige vochtophoping. Ook verwondingen en verrekkingen kunnen een acute artritis tot gevolg hebben. Bij een artritis wordt er vermeerderd gewrichtsvloeistof aangemaakt en treedt er pijn op. Door ophoping van vocht is het betreffende gewricht meestal gezwollen en staat het gewrichtskapsel gespannen. Het gevolg van een gewrichtsontsteking is beschadiging van het kraakbeen. Kraakbeen geneest slecht omdat er geen bloedvaten in lopen. Duurt een gewrichtsontsteking te lang, dan leidt dit tot een gewrichtsdestructie.

Een betere slaaphouding en een goede ondersteuning van het hoofd zorgen voor meer ontspanning van de spieren. Bovendien is het belangrijk om de tegendruk op het gewricht gedurende de nacht zo laag mogelijk te houden.

Gyraf® kan u hierbij helpen. De Gyraf hoofdkussens zijn vervaardigd van het hoogwaardige, Zwitserse Reactive Foam. Dit revolutionaire schuim is drukverlagend en zorgt voor optimale ondersteuning en positionering van uw nek, schouders en hoofd. De spieren worden ontlast en kunnen hierdoor meer ontspannen gedurende de nachtrust. Door de open celstructuur ventileert het schuim optimaal.

Laat u goed informeren welk Gyraf hoofdkussen bij u past: de Gyraf Low, de Gyraf High of de Gyraf Flake. Probeer het 21 dagen en u zult zien dat het kussen u de mogelijkheid biedt om uw klachten te verlichten of te verminderen. Met een goede nachtrust begint de dag zonder pijn.