Deze website gebruikt cookies voor het goed functioneren van de website

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Achterhoofdpijn

Achterhoofdpijn ontstaat door te grote gevoeligheid van peesaanhechtingen aan nek en schedel. De nekspieren en bovenste rugspieren staan onder spanning. Dit voelt aan alsof er vanachter op de nek geduwd wordt, vaak gepaard met pijnscheuten die naar het achterhoofd trekken. Deze vorm van hoofdpijn wordt vaak veroorzaakt door spanningsklachten, meestal angst- en paniekklachten.

Als een ontspanningsoefening, massage of frisse lucht niet meer helpt, is het raadzaam te kijken of u wel voldoende nachtrust krijgt. Een betere slaaphouding en een goede ondersteuning van het hoofd zorgen voor meer ontspanning van de spieren.

Gyraf® kan u hierbij helpen. De Gyraf hoofdkussens zijn vervaardigd van het hoogwaardige, Zwitserse Reactive Foam. Dit revolutionaire schuim is drukverlagend en zorgt voor optimale ondersteuning en positionering van uw nek, schouders en hoofd. De spieren worden ontlast en kunnen hierdoor meer ontspannen gedurende de nachtrust. Door de open celstructuur ventileert het schuim optimaal.

Laat u goed informeren welk Gyraf hoofdkussen bij u past: de Gyraf Low, de Gyraf High of de Gyraf Flake. Probeer het 21 dagen en u zult zien dat het kussen u de mogelijkheid biedt om uw achterhoofdpijn te verlichten of ervan af te komen. Met een goede nachtrust begint de dag zonder hoofdpijn.