Deze website gebruikt cookies voor het goed functioneren van de website

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Voorhoofdpijn

Hoofdpijn aan het voorhoofd voelt aan als een strakke band die om het hoofd lijkt te zitten. Het is een hoofdpijn die door stress en spanning wordt veroorzaakt, de nekspieren en de spieren in het hoofd staan gedurende de dag onder constante spanning. Dit gebeurt vaak onbewust, door een verkeerde houding, overbelasting van de spieren, stijve nek of een slechte nachtrust. Het innemen van pijnstilling zoals paracetamol of ibuprofen is slechts symptoombestrijding. De oorzaak aanpakken is vaak beter en heeft een langduriger effect. Voldoende rust nemen en vooral zorgen voor voldoende ontspanning helpen de hoofdpijn afnemen.

Belangrijk is te kijken of u voldoende nachtrust krijgt. Een betere slaaphouding en een goede ondersteuning van het hoofd zorgen voor meer ontspanning van de spieren.

Gyraf® kan u hierbij helpen. De Gyraf hoofdkussens zijn vervaardigd van het hoogwaardige, Zwitserse Reactive Foam. Dit revolutionaire schuim is drukverlagend en zorgt voor optimale ondersteuning en positionering van uw nek, schouders en hoofd. De spieren worden ontlast en kunnen hierdoor meer ontspannen gedurende de nachtrust. Door de open celstructuur ventileert het schuim optimaal.

Laat u goed informeren welk Gyraf hoofdkussen bij u past: de Gyraf Low, de Gyraf High of de Gyraf Flake. Probeer het 21 dagen en u zult zien dat het kussen u de mogelijkheid biedt om uw voorhoofdpijn te verlichten of ervan af te komen. Met een goede nachtrust begint de dag zonder hoofdpijn.