Deze website gebruikt cookies voor het goed functioneren van de website

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Vermoeidheid

Bij vermoeidheid bent u lichamelijk en/of geestelijk verminderd in staat activiteiten te ondernemen. Vaak voelt u zich slaperig. Meestal is vermoeidheid een gevolg van een zware lichamelijke of geestelijke inspanning. Maar ook van een lange periode van weinig slaap. Vermoeidheid kan daarnaast een symptoom zijn van een lichamelijke of geestelijke aandoening. Omdat het concentratie- en reactievermogen afneemt is een moe persoon niet optimaal in staat te functioneren gedurende de dag.

Als een ontspanningsoefening, een massage of frisse lucht niet meer helpt, is het raadzaam te kijken wat de oorzaak van uw verminderde nachtrust is. Een betere slaaphouding en een goede ondersteuning van het hoofd zorgen voor meer ontspanning van de spieren.

Gyraf® kan u hierbij helpen. De Gyraf hoofdkussens zijn vervaardigd van het hoogwaardige, Zwitserse Reactive Foam. Dit revolutionaire schuim is drukverlagend en zorgt voor optimale ondersteuning en positionering van uw nek, schouders en hoofd. De spieren worden ontlast en kunnen hierdoor meer ontspannen gedurende de nachtrust. Door de open celstructuur ventileert het schuim optimaal.

Laat u goed informeren welk Gyraf hoofdkussen bij u past: de Gyraf Low, de Gyraf High of de Gyraf Flake. Probeer het 21 dagen en u zult zien dat het kussen u meer nachtrust biedt. Met een goede nachtrust begint de dag met meer energie.