Deze website gebruikt cookies voor het goed functioneren van de website

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Schouderpijn

 

 

 

Bij schouderpijn is de oorzaak soms lastig vast te stellen. Soms ontstaan de klachten door een val op de schouder. Vaak komen de klachten echter langzaam op, bijvoorbeeld als gevolg van een verkeerde houding waardoor spieroverbelasting ontstaat. Het schoudergewricht vormt de verbinding tussen de bovenarm en de romp. Het gewricht bestaat uit de kop van de bovenarm die in een komvormige uitsparing van het schouderblad rust. De schouder heeft de vorm en de functie van een kogelgewricht en kan daarom om drie verschillende draaiassen worden bewogen. Door middel van de juiste houding is de schouder makkelijk in conditie te houden. Zo blijven de gewrichten flexibel en krijgen de bijbehorende spiergroepen voldoende ondersteuning.

Een betere slaaphouding en een goede ondersteuning van de nek en de schouders zorgen voor meer ontspanning van de spieren.

Gyraf® kan u hierbij helpen. De Gyraf hoofdkussens zijn vervaardigd van het hoogwaardige, Zwitserse Reactive Foam. Dit revolutionaire schuim is drukverlagend en zorgt voor optimale ondersteuning en positionering van uw nek, schouders en hoofd. De spieren worden ontlast en kunnen hierdoor meer ontspannen gedurende de nachtrust. Door de open celstructuur ventileert het schuim optimaal.

Laat u goed informeren welk Gyraf hoofdkussen bij u past: de Gyraf Low, de Gyraf High of de Gyraf Flake. Probeer het 21 dagen en u zult zien dat het kussen u de mogelijkheid biedt om uw schouderpijn te verlichten of ervan af te komen. Met een goede nachtrust begint de dag zonder pijn.