Deze website gebruikt cookies voor het goed functioneren van de website

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Pijn tussen de schouderbladen

In de meeste gevallen wordt pijn tussen de schouderbladen veroorzaakt door een stelselmatig verkeerde zit-, sta- en slaaphouding. Spierpijn die zich uit tussen de schouders ontstaat meestal door overbelasting van spieren. De overbelaste spieren moeten worden ontlast gedurende de nacht, maar wanneer de juiste ondersteuning ontbreekt wordt de pijn alsmaar erger.
Pijn tussen de schouderbladen kan ook worden veroorzaakt door een reumatische aandoening (reuma) van het schoudergewricht. Reuma is een verzamelnaam voor ontstekingachtige en ontstekingsgerelateerde aandoeningen aan het bewegingsapparaat. Daarnaast is stress een oorzaak van pijn tussen de schouderbladen. Stress zorgt voor onbedoelde spierspanningen met stijve en pijnlijke schouders als gevolg.

Als een ontspanningsoefening, een massage of frisse lucht niet meer helpt, is het raadzaam te kijken of u voldoende nachtrust krijgt. Een betere slaaphouding en een goede ondersteuning van het hoofd zorgen voor meer ontspanning van de spieren.

Gyraf® kan u hierbij helpen. De Gyraf hoofdkussens zijn vervaardigd van het hoogwaardige, Zwitserse Reactive Foam. Dit revolutionaire schuim is drukverlagend en zorgt voor optimale ondersteuning en positionering van uw nek, schouders en hoofd. De spieren worden ontlast en kunnen hierdoor meer ontspannen gedurende de nachtrust. Door de open celstructuur ventileert het schuim optimaal.

Laat u goed informeren welk Gyraf hoofdkussen bij u past: de Gyraf Low, de Gyraf High of de Gyraf Flake. Probeer het 21 dagen en u zult zien dat het kussen u de mogelijkheid biedt om uw pijn tussen de schouderbladen te verlichten of ervan af te komen. Met een goede nachtrust begint de dag zonder pijn.