Deze website gebruikt cookies voor het goed functioneren van de website

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Migraine

Migraine is een bonzende hoofdpijn, vaak aan één kant van het hoofd, die enkele uren tot meerdere dagen kan aanhouden. Meestal is er sprake van een overgevoeligheid voor licht en geluid. Activiteit kan de pijn verergeren. Bij een migraineaanval biedt rust in een donkere omgeving verlichting. De oorzaken van migraine zijn verschillend: stress, de invloed van hormonen, weersomslag, onregelmatige levensstijl en ook bepaalde voedingsstoffen. De klachten die bij migraine horen zijn behalve hoofdpijn ook vermoeidheid, concentratieproblemen en pijnlijke spieren.

Als een ontspanningsoefening of een massage niet meer helpt, is het raadzaam te kijken of u wel genoeg nachtrust krijgt. Een betere slaaphouding en een goede ondersteuning van het hoofd zorgen voor meer ontspanning van de spieren.

Gyraf® kan u hierbij helpen. De Gyraf hoofdkussens zijn vervaardigd van het hoogwaardige, Zwitserse Reactive Foam. Dit revolutionaire schuim is drukverlagend en zorgt voor optimale ondersteuning en positionering van uw nek, schouders en hoofd. De spieren worden ontlast en kunnen hierdoor meer ontspannen gedurende de nachtrust. Door de open celstructuur ventileert het schuim optimaal.

Laat u goed informeren welk Gyraf hoofdkussen bij u past: de Gyraf Low, de Gyraf High of de Gyraf Flake. Probeer het 21 dagen en u zult zien dat het kussen u de mogelijkheid biedt om uw migraine te verlichten en de aanval mogelijk te verkorten. Met een goede nachtrust begint de dag zonder hoofdpijn.