Deze website gebruikt cookies voor het goed functioneren van de website

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Gyraf® Deluxe-Care

De Deluxe-Care bestaat uit twee lagen schuim. De bovenste 5 cm bestaat uit het drukverlagende ReActive-schuim. De onderste laag bestaat uit 14 cm SoliCore HRC-schuim; leverbaar in drie hardheden: soft, medium en firm. Het matras is in elke gewenste maat leverbaar en is inclusief matrashoes 18 cm hoog.  Doordat er minder druk op het lichaam wordt gecreëerd is het matras ook geschikt voor mensen met schouder- en bekkenproblemen.  

Wilt u proefslapen op dit matras? U kunt het matas ook kostenloos twee maanden uitproberen! 

Gebruikersgewicht:      tot 130 KG
Keerbaar:                     nee
Comfort:                       +++
Mobiliteit:                     +++
Drukverlagend:            +++ 
Schouderklachten:       ++
Lage Rugklachten:       ++
Bekkenproblemen:       ++
Spierklachten:              ++
Gewrichtsklachten:       ++

 

SoliCore HRC-Schuim
Het revolutionaire SoliCore HRC-schuim wordt speciaal voor Gyraf in Zwitserland geproduceerd. Uniek in zijn soort bezit dit SoliCore HRC-schuim een hogere elasticiteit. Daarnaast is het beter in staat om vocht en warmte te reguleren en de stabiliteit gedurende de nachtrust te waarborgen. Niet voor niets wordt dit SoliCore HRC-schuim gebruikt voor matrassen die continue en langdurig belast worden, zoals in de  gezondheidszorg.

 

ReActive-schuim
De Gyraf schuimproducten zijn vervaardigd uit het ReActive-schuim. Dit drukverlagende schuim wordt onder invloed van lichaamsdruk en -temperatuur soepel en vormt zich naar het lichaam. Het ReActive-schuim is van Zwitserse makelij. Dit unieke drukverlagende schuim is van dusdanige kwaliteit dat het lichaam er gemakkelijk op kan draaien en keren. Daarnaast is het minder temperatuurgevoelig en hoogademend.  Gedurende de nacht worden warmte en vocht uitstekend gereguleerd. Dit duurzame schuim biedt een hoog comfort en versterkt het gevoel dat het lichaam gedragen wordt. Binnen de gezondheidszorg worden deze matrassen ingezet bij mensen met spier- en gewrichtspijnen.

Kenmerken

  • Afmetingen In alle maten leverbaar
  • Zachtheid Verkrijgbaar in Soft, Medium of Firm
  • Vulling ReActive-schuim en SoiCore HRC-schuim

Gyraf® Deluxe-Care bestellen

Doordat er minder druk op het lichaam wordt gecreëerd is het matras ook geschikt voor mensen met schouder- en bekkenproblemen. Wilt u persoonlijk advies over een matras? Neem dan contract met ons op!

€ 795,00