Deze website gebruikt cookies voor het goed functioneren van de website

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Gyraf® Combi-Care

Het Combi-Care matras wordt veelal ingezet als zorgmatras ter preventie van decubitus. Het matras bestaat uit twee lagen schuim: de bovenste 4 cm is het drukverlagende ReActive-schuim; de onderste 10 cm is het SoliCore HRC-schuim. Door de open celstructuur van beide schuimen wordt broei vermeden en daarmee de kans op decubitus tot een minimum beperkt.

Gebruikersgewicht:      tot 130 KG
Keerbaar:                     nee
Comfort:                       ++
Mobiliteit:                     ++++
Drukverlagend:            +++ 
Schouderklachten:       +
Lage Rugklachten:       +
Bekkenproblemen:       +
Spierklachten:              ++
Gewrichtsklachten:       ++

 

SoliCore HRC-Schuim
Het revolutionaire SoliCore HRC-schuim wordt speciaal voor Gyraf in Zwitserland geproduceerd. Uniek in zijn soort bezit dit SoliCore HRC-schuim een hogere elasticiteit. Daarnaast is het beter in staat om vocht en warmte te reguleren en de stabiliteit gedurende de nachtrust te waarborgen. Niet voor niets wordt dit SoliCore HRC-schuim gebruikt voor matrassen die continue en langdurig belast worden, zoals in de  gezondheidszorg.

 

ReActive-schuim
De Gyraf schuimproducten zijn vervaardigd uit het ReActive-schuim. Dit drukverlagende schuim wordt onder invloed van lichaamsdruk en -temperatuur soepel en vormt zich naar het lichaam. Het ReActive-schuim is van Zwitserse makelij. Dit unieke drukverlagende schuim is van dusdanige kwaliteit dat het lichaam er gemakkelijk op kan draaien en keren. Daarnaast is het minder temperatuurgevoelig en hoogademend.  Gedurende de nacht worden warmte en vocht uitstekend gereguleerd. Dit duurzame schuim biedt een hoog comfort en versterkt het gevoel dat het lichaam gedragen wordt. Binnen de gezondheidszorg worden deze matrassen ingezet bij mensen met spier- en gewrichtspijnen.

Kenmerken

  • Afmetingen in alle afmetingen leverbaar
  • Zachtheid Medium
  • Vulling ReActive-schuim en SoiCore HRC-schuim

Gyraf® Combi-Care bestellen

Het Combi-Care matras wordt veelal ingezet als zorgmatras ter preventie van decubitus. Het matras bestaat uit twee lagen schuim: de bovenste 4 cm is het drukverlagende ReActive-schuim Wilt u persoonlijk advies over een matras? Neem dan contract met ons op!

€ 495,00