Deze website gebruikt cookies voor het goed functioneren van de website

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Fibromyalgie

Fibromyalgie is een niet-gewrichtgebonden ziektebeeld. Kenmerkend zijn spierpijn en pijnlijke drukpunten verspreid over het lichaam. Na inactiviteit of door blootstelling aan kou wordt de spierpijn heviger. Fibromyalgie zorgt ook voor pijn- en spierstijfheidsklachten, in meerdere delen van het bewegingsapparaat, waardoor fibromyalgie vaak als chronische pijn ervaren wordt. Fibromyalgie betekent letterlijk “pijn van spieren en vezelig bindweefsel”. Het wordt ook wel weke-delenreuma genoemd. Door de veelheid aan verschillende algemene klachten, zoals slaapstoornissen, vermoeidheid, spierstijfheid en hoofdpijn, wordt fibromyalgie moeilijk herkend.

Een betere slaaphouding en een goede ondersteuning van het hoofd zorgen voor meer ontspanning van de spieren en een uitgerust lichaam. Bovendien is het belangrijk om de tegendruk op de aanhechtingen van de gewrichten gedurende de nacht zo laag mogelijk te houden.

Gyraf® kan u hierbij helpen. De Gyraf hoofdkussens zijn vervaardigd van het hoogwaardige, Zwitserse Reactive Foam. Dit revolutionaire schuim is drukverlagend en zorgt voor optimale ondersteuning en positionering van uw nek, schouders en hoofd. De spieren worden ontlast en kunnen hierdoor meer ontspannen gedurende de nachtrust. Door de open celstructuur ventileert het schuim optimaal.

Laat u goed informeren welk Gyraf hoofdkussen bij u past: de Gyraf Low, de Gyraf High of de Gyraf Flake. Probeer het 21 dagen en u zult zien dat het kussen u de mogelijkheid biedt om uw klachten draaglijk te maken of zelfs te verminderen. Met een goede nachtrust worden de pijnklachten beter te verdragen.