Deze website gebruikt cookies voor het goed functioneren van de website

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Duizeligheid

Duizeligheid wordt beleefd als een gevoel van instabiliteit of lichthoofdigheid. Het komt relatief veel voor, iedereen wordt weleens geconfronteerd met een periode van duizeligheid. Het wordt vaak verward met draaiduizeligheid, waarbij een gevoel van draaien of tollen wordt ervaren terwijl het lichaam die bewegingen feitelijk niet maakt. Duizeligheid is een klacht die veel voorkomt en als zeer vervelend wordt ervaren; het brengt letterlijk en figuurlijk onbalans. Veel mensen worden onzeker, wat hun dagelijks leven beïnvloedt. De sociale en maatschappelijke gevolgen van duizeligheid zijn hierdoor vaak groot. Zeker bij oudere mensen kan het leiden tot verlies van zelfstandigheid.

Het gevolg van duizeligheid is vaak vermoeidheid. Een betere slaaphouding en een goede ondersteuning van het hoofd zorgen voor meer ontspanning van de spieren en een uitgerust lichaam.

Gyraf® kan u hierbij helpen. De Gyraf hoofdkussens zijn vervaardigd van het hoogwaardige, Zwitserse Reactive Foam. Dit revolutionaire schuim is drukverlagend en zorgt voor optimale ondersteuning en positionering van uw nek, schouders en hoofd. De spieren worden ontlast en kunnen hierdoor meer ontspannen gedurende de nachtrust. Door de open celstructuur ventileert het schuim optimaal.

Laat u goed informeren welk Gyraf hoofdkussen bij u past: de Gyraf Low, de Gyraf High of de Gyraf Flake. Probeer het 21 dagen en u zult zien dat het kussen u de mogelijkheid biedt om uw klachten te verminderen. Met een goede nachtrust bewaart u een goede balans en komt u stabieler de dag door.