Deze website gebruikt cookies voor het goed functioneren van de website

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Draaihals

Torticollis of draaihals is een pijn die in de nek wordt gevoeld en die zowel acuut of chronisch kan zijn. De nek kan niet vrij worden bewogen en heeft vaak een asymmetrische dwangstand. De oorzaak kan een blokkade in de wervelkolom zijn. Een wervel zit vast in een gedraaide en enigszins gekantelde positie. Het hoofd kan nog wel draaiden in de richting van de geblokkeerde wervel maar niet meer in de andere richting, omdat het gewricht niet meer kan bewegen. De spieren rondom deze blokkade zullen zich samentrekken om te proberen de wervelkolom te ondersteunen. Ook de spieren in de onderrug of tussen de schouderbladen zullen dit doen.

Een betere slaaphouding en een goede ondersteuning van de nek en de schouders zorgen voor meer ontspanning van de spieren.

Gyraf® kan u hierbij helpen. De Gyraf hoofdkussens zijn vervaardigd van het hoogwaardige, Zwitserse ReactiveFoam. Dit revolutionaire schuim is drukverlagend en zorgt voor optimale ondersteuning en positionering van uw nek, schouders en hoofd. De spieren worden ontlast en kunnen hierdoor meer ontspannen gedurende de nachtrust. Door de open celstructuur ventileert het schuim optimaal.

Laat u goed informeren welk Gyraf hoofdkussen bij u past: de Gyraf Low, de Gyraf High of de Gyraf Flake. Probeer het 21 dagen en u zult zien dat het kussen u de mogelijkheid biedt om uw schouderpijn te verlichten of ervan af te komen. Met een goede nachtrust begint de dag zonder pijn.