Deze website gebruikt cookies voor het goed functioneren van de website

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

Clusterhoofdpijn

Clusterhoofdpijn is een heftige bonzende, scherpe pijn rond de oogkas. Het is een hoofdpijn die meestal voorkomt in groepen, vandaar de naam cluster. Meestal komt deze hoofdpijn 's nachts opzetten. De meeste mensen klagen over één tot vier keer hoofdpijn per clusterserie. De frequentie varieert van om de dag tot wel acht keer per dag. De duur van de hoofdpijn wisselt van een kwartier tot zes uur. De pijn van clusterhoofdpijn wordt omschreven als een van de hevigste en meest intense van alle soorten hoofdpijn. Net als bij migraine gaat het om vasculaire hoofdpijn die zich vaak achter één oog concentreert.

Bij deze clusterhoofdpijn is een goede nachtrust zeer belangrijk, aangezien deze hoofdpijn vaak een vicieuze cirkel veroorzaakt; slapeloze nachten met vermoeidheid tot gevolg. Een betere slaaphouding en een goede ondersteuning van het hoofd zorgen voor meer ontspanning van de spieren.

Gyraf® kan u hierbij helpen. De Gyraf hoofdkussens zijn vervaardigd van het hoogwaardige, Zwitserse Reactive Foam. Dit revolutionaire schuim is drukverlagend en zorgt voor optimale ondersteuning en positionering van uw nek, schouders en hoofd. De spieren worden ontlast en kunnen hierdoor meer ontspannen gedurende de nachtrust. Door de open celstructuur ventileert het schuim optimaal.

Laat u goed informeren welk Gyraf hoofdkussen bij u past: de Gyraf Low, de Gyraf High of de Gyraf Flake. Probeer het 21 dagen en u zult zien dat het kussen u de mogelijkheid biedt om uw clusterhoofdpijn te verlichten of ervan af te komen. Met een goede nachtrust begint de dag zonder hoofdpijn.