Deze website gebruikt cookies voor het goed functioneren van de website

Uw browser ondersteunt geen cookies. U kunt deze inschakelen via de instellingen.

FAQ

Ik heb geen orderbevestiging via de e-mail ontvangen.

Na iedere online bestelling wordt er een orderbevestiging gestuurd naar het e-mailadres dat u heeft ingevuld tijdens het bestelproces. Wanneer u geen e-mail heeft ontvangen, kan het zijn dat het ingevulde e-mailadres niet klopt met uw werkelijke e-mailadres. Controleer of u het juiste e-mailadres heeft ingevuld. Ook is het mogelijk dat de orderbevestiging in ‘’ongewenste items’’ terecht is gekomen. Wanneer dit niet van toepassing is, neem dan contact met ons op. 

Wat is de levertijd van een Gyraf hoofdkussen?

De levertijd van een Gyraf®  hoofdkussen bedraagt 2 tot 5 werkdagen.

Moet ik het Gyraf hoofdkussen "in-slapen"?
Om aan een nieuw hoofdkussen te wennen moet u de tijd nemen. Het kan zijn dat u de eerste nachten wat meer spierpijn ervaart of wat moeilijker in slaap komt. Meestal verdwijnt dit na de eerste week. Leg het kussen niet weg, maar probeer elke nacht op het kussen te slapen, zodat uw lichaam kan wennen aan het comfort en de ondersteuning. Het Gyraf hoofdkussen is druk- en temperatuurgevoelig en zal na twee weken het comfort bieden waar u naar op zoek bent.

Hoelang gaat een Gyraf® hoofdkussen mee?
Een Gyraf®  hoofdkussen gaat gemiddeld 5 tot 8 jaar mee.

Hoe weet ik of dit kussen bij me past?
Indien u twijfelt welk Gyraf hoofdkussen u het beste kunt kiezen, vraag dan uw therapeut om advies of bel ons. Wij staan u graag persoonlijk te woord. Ook tijdens het proefslapen mag u ons altijd bellen voor eventuele vragen of advies.

Vrijblijvend een kussen proberen

Maak gebruik van onze unieke service en overtuig uzelf.


Vraag nu aan